HemKonsulttjänsterVerktygIT-tjänsterUtbildningReferenserSamarbetenOm Visuera

Om Visuera

Bakgrund

Visuera grundades i april 2001 av Christer Wåhlander tillsammans med en grupp tidigare anställda på Frontec och Viewlocity. Grundarna hade tidigare under en 15-årsperiod bedrivit forsknings-, produktutvecklings- och driftsättningsarbete inom integration av affärssystem och applikationer. Från starten har Visueras målbild varit att utveckla processer från idé till implementerad lösning, där samtliga inblandade, såväl verksamhets- som IT-representanter involveras på bästa sätt för en lyckad och effektiv realisering.

 

Ägarstruktur

Visuera är ett privatägt aktiebolag med grundarna och personalen som ägare.

 

Affärsidé

Att med en unik metod (Visuerametoden) och med effektiva verktyg hjälpa organisationer och företag att kartlägga, kravställa samt införa effektiva informationsflöden i alla typer av processer.

 

Organisation

Förutom egna anställda har Visuera tillgång till verksamhets- & IT-konsulter via samarbetsavtal. Konsulterna kommer från både fåmansbolag och större konsultbolag.

 

Kompetens

Inom Visuera finns bl a djup kompetens inom

  • Forskning & Utveckling av processer med IT-stöd
  • E-handelsprocesser
  • Drift av e-tjänster

 

Kunder

Visueras kunder är större/medelstora privata företag och offentliga förvaltningar/myndigheter som vill förbättra och effektivisera sina verksamhetsprocesser.

Visuera Integration AB © Sankt Eriksgatan 117, 113 43 Stockholm, 08-545 494 30, info@visuera.com