HemKonsulttjänsterVerktygIT-tjänsterUtbildningReferenserSamarbetenOm Visuera

Jobba med oss

För Visuera är det viktigare att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster och produkter än att vara störst. Vi har fokus på kvalitet. Vårt primära mål är att erbjuda verktyg och tjänster inom verksamhetsutveckling, där vi kan hålla en hög kvalitet genom vår egen metodik - Visuerametoden.

 

Att jobba med oss innebär att vara med i en spännande utveckling och delta i projekt med engagerade medarbetare och konsulter som bidrar med sina olika kompetenser.

 

Examensarbete
Är det dags för examensarbete? Gör det hos oss på Visuera. För oss är ditt examensarbete ett utmärkt tillfälle att få lära känna dig och ta del av dina kunskaper och idéer. Du får också en bra möjlighet att uppleva vilket typ av företag vi är.

 

Har du ett eget förslag till examensarbete? Skicka då gärna det till christer.wahlander@visuera.com. Vi kommer att kontakta dig inom kort efter att vi fått förslaget insänt till oss.

 

Jobberbjudanden
Även om vi inte har något intressant ledigt arbete för dig just nu, så skicka gärna ditt CV till christer.wahlander@visuera.com med tanke på framtida erbjudanden.

 

Samarbete
Visuera utökar ständigt sitt konsultnätverk. Vi erbjuder våra tjänster dels genom egna resurser men också genom ett nätverk av samarbetspartners. Behov finns ständigt att utöka partnernätverket.

Läs mer

Visuera Integration AB © Sankt Eriksgatan 117, 113 43 Stockholm, 08-545 494 30, info@visuera.com